lördag 2 juni 2012

Försenat vaccin...

Igår fick Anton och Ellen äntligen sina första sprutor med vaccin! Egentligen en månad för sent, pga flera orsaker. Dom var jätteduktiga, skrek lite men det gick snabbt över! Dom blev vägdes och mättes också. Anton väger nu 7830gr och är 65cm Ellen väger nu 6610gr och är 61,5cm På. Kvällen var dom trötta och lite hängiga, lika idag annars inga reaktioner än. Anton har ett rött märke efter ena sprutan och lite öm på båda stickställena. Ellen reagerar ytterst ,inte om man tar på låren där dom stuckit. Får hoppas det inte blir några mer biverkningar! Idag har det varit ett hemskt väder, superkallt/blåsigt/regn i mängder!! Blev en tur till mataffären samt besök hos farmor! Nu är det snart sängdags...

1 kommentar:

  1. Duktiga ungar! Mina tjejer var också tuffa när sprutorna togs... men de blev dåliga vid båda tillfällena. Feber och kräks.. :/ Men bara för kvällen. Hoppas du slapp sånt i alla fall!
    Klart att vi ska ses snart.. Nästa vecka rå? Denna (kommande) är det ju som sagt en massa målning på schemat. Om bara vädret tillåter.
    Kram pårej!

    SvaraRadera