onsdag 5 september 2012

Retro...

Jag håller på att försöka inreda Anton och Ellens rum... Inte det lättaste med väggar som är i "fel" färger!! En vägg är typ plommonlila och resten den hemska Kaffe Latte som även jag en gång gillade... Men då dom är i så dåligt skick så måste det göras mer än bara måla över och det finns det inte tid eller pengar till just nu!!

Men nu skiter jag i hur väggarna ser ut och inreder ändå, även om resultatet skulle bli liiite bättre med vita väggar... Så i när jag i måndags mottog en kasse med gardiner samt väggbonader från min mamma blev jag lite lyrisk. Dem är nämligen från när jag var liten, eller snarare när min syster var liten. Så i runda slängor snart 40 år gamla!!! 

Idag tog jag fram och strök ena paret gardiner, satte upp längderna och kappan får nog bli till kuddfodral. Sen ska jag när tid finns även hänga upp veporna!! Sista gardinparet tror jag nog ska få bli klädsel till den fotölj som står framför fönstret... Men vi får se vad det blir. Något som är säkert är att temat i deras rum blir djur i alla former!!! Sen att det är prickiga kor på gardinerna är ju extra kul!!! 

Så här ser det ut när jag är klar med gardinerna:


När jag var klar och gett mig en klapp på axeln, matat och lagt två trötta bebisar styr jag mina steg ut till brevlådan... Där i ligger tidningen Live från IKEA och gissa om jag höll på trilla av stolen (eller jag hade gjort om jag suttit på en...) när jag får se denna bild på framsidan????
Det är en bit av ett lapptäcke som finns med i första reportaget!!! Det är ju SAMMA tyg som jag precis stått strykigt och satt upp, som är FYRTIO år gammalt (nästan)!!! Vad är oddsen på det???? Men det måste ju betyda jag är sjukt hipp och retro?!


1 kommentar: