söndag 18 november 2012

Myssöndag...

Idag har vi haft en riktigt mysig söndag!! Fick sovmorgon till klockan kvart i sex (igår startade dagen före fem...) då Anton tyckte det var morgon... Så bara gå upp, byta hans blöja och sen mys vi i storasysters rum (hon sov i vårat rum så för att inte väcka henne leker vi i hennes rum de morgnarna). Efter en halvtimme vaknade Ellen och samma procedur på henne, sen lekte vi alla tre tills Vendela vaknade. Då bestämde hon vi skulle ha sångstund, så vi sjöng ihop och lyssnade på musik. 

När frukost och påklädning var avklarad stoppades tvillingarna i vagnen för förmiddagsvila. Dom har senaste tiden vägrat sova inne i sina sängar dagtid, så det är kläder på och ut i vagnen som gäller. Sen kom en Vendelas kompis N hit för en pysselstund, dock pysslar inte två fyraåringar särskild länge utan efter en halvtimme spratt det i små ben och dom fick leka av sig istället! 

Eftermiddagen ägnades åt hemmafix så som lamphängning och tvättande... Nu blir det soffan innan det är dags för sängen för vem vet när det är morgon imorgon?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar