fredag 20 juli 2012

Kakslottet...


Idag blev det utflykt till Taxinge Slott, eller Kakslottet som det kallas!! Om man varit där och sett deras kakbuffé så vet man varför... Det finns liiiite att välja på!!! 


Jag valde Nötmarängrulle och en Passionsfruktsbiskvie!! MUMS!!


Men tillbaka till början... Vi började med en pick-nick lunch i Slottsparken. Medhavd pastasallad, bröd och dryck åt vi på en filt i det fina vädret!! Vendela tyckte ankorna var mest spännande medan Anton och Ellen tyckte sova i vagnen var helt okej... Efter maten blev det lite lekparkslek innan vi hängav oss åt kakätande!!!

Idag har tvillingarna gungat för första gången, det var väldigt kul tyckte dom båda!! Mamman börjar dock sakta men säkert inse att hennes bebisar växer och snart är stora... Blev inte bättre av att när vi kom hem och lekte på golvet upptäcktes att Anton kan stå själv om man håller honom i händerna!! Inte länge men han står och kan dra sig upp till stående från sittande... Ellen är lite vingligare men på god väg hon med!!! Undra om dom liksom får alla kunskaper från den gröt, potatis, morot och frukt dom börjat äta????


Måste visa min fina nya kjol!!! Är den inte sååå fin??? Blusen är också ny... 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar