onsdag 22 augusti 2012

Tiden bara rusar fram...

Känns som jag har fullt upp jämt och varje kväll sitter jag helt orkeslös i soffan... Men det kanske är så det ska vara med två glada bebisar som just nu kämpar med allt möjligt?! Dom håller på lära sig krypa, så båda står frustrerade och vickar på rumporna! Ellen börjar ta sig framåt, men då mera för att hon liksom tar ett skutt och sen lägger sig ned... Anton han kommer bara bakåt och blir jäkla arg!! Men han blir glad när han får sitta i röda räsern, särskild glad när han hittade gardinen...

Ellen sa igår -Mammammam... När hon är ledsen så kommer det och jag är säker på hon menar mig!! ;-) Så måste det vara och jag blir alldeles varm av att höra det!!

I söndags var jag o Vendela på bio med hennes kompis C samt mamma M. Så himla kul!! Vilken förväntansfull tjej jag hade med mig... Vi åt glass innan bion, köpte det obligatoriska godiset samt popcornen och sen mös vi in oss i biomörkret! Vi såg Madagaskar 3 och den var helt okej, dock ville Vendela gå när det var en kvart kvar... Men fick snällt sitta kvar och se klart! Trodde hon skulle tycka det var läskigt, men hon verkade gilla det så jag tror nog vi ska göra om det fler gånger.



Notera gärna Ellens sköna stil, vet inte om hon gör armhävningar eller vad...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar